top of page
  • Writer's pictureArjan Postma

A PLEDGE FOR PURPOSE AS OPEN INVITATION TO MAKE IMPACT


[DUTCH] Even iets persoonlijks; míjn ‘Pledge for Purpose’. De belofte aan mijzelf mijn energie, aandacht, talent, netwerk alléén nog in te zetten op projecten die ook een positieve bijdrage hebben op één van de 17 Sustainable Development Goals.


Het delen is een stok achter de deur - voor mijzelf - maar ook om een stukje van die inspiratie te mogen doorgeven. Want als ondernemer is dit weer een heel spannende sprong.


Ik merk dat dit bespreekbaar maken in projecten/ met klanten (suuuper spannend!) eigenlijk alleen maar tot méér betrokkenheid en resultaat heeft geleid! Zowel op het project als de positieve bijdrage in één van deze richtingen.


Ik ervaar dat zo'n sense-of-purpose echt al direct een waanzinnig positief effect heeft op de betrokkenheid van de medewerkers/ partners en dat daardoor de kwaliteit van het resultaat ook gelijk een sprong neemt!


Zie het vooral als aanmoediging om eens te onderzoeken hoe nog een stap verder te gaan dan ‘don’t be evil’ of af en toe een NGO-project. Om die positieve bijdrage echt volledig te verweven in de dagelijkse business. Niet makkelijk, wel belangrijk én mogelijk!


Ik zal via de comments wat concrete voorbeelden delen die ik recent ben tegengekomen in de deze 'uitdaging'. Dat ik naast heel wezenlijk, vooral ervaar als een waanzinnig avontuur! https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6754323347271692288/

2 views0 comments
bottom of page